Ladies Styling (Salsa & Bachata)

Ladies Styling (Salsa & Bachata)

0.00

Salsa & Bachata Ladies Styling on naisille suunnattu soolotunti, jolla harjoitellaan naisellista vartalonkäyttöä, sekä askel- ja käsikoristeluja, joita voi hyödyntää myös paritanssissa. Tunnilla on hyvä olla jonkun verran kokemusta salsan ja bachatan askelista, mutta mukaan voi tulla myös ensikertalaisena muun tanssitaustan pohjalta. Jokaisella tunnilla kootaan pieni koreografia harjoitelluista asioista, joten mukaan voi tulla koska tahansa. Tunti sopii niin soolotanssijoille, kuin paritanssijoille ja tarjoaa paljon hyödyllistä sisältöä parisalsa ja -bachata tunneilla käyville naisille. Keskitymme tunnilla yhteen tanssiin kerrallaan, joten salsa ja bachata vuorottelevat tunnin teemana neljän viikon välein. Tiistaisin 18-19.

FAQ- Frequently Asked Questions

Mitkä ovat kurssien hinnat?

Twerk ja Reggaeton kursseille ei ole omaa hintaa, vaan niille pääsee normaalisti tanssikoulun sarjakorteilla, kuukausikortilla tai kausikortilla (ei kuitenkaan salsa-sarjakortilla).

Ladies Styling (Salsa & bachata)

Tälle kurssille käy meidän salsa-sarjakortti, kuukausikortti ja kausikortti. 

Onko ilmoittautuminen sitova?

Kyllä, ilmoittautuminen on sitova kaikille asiakkaille. Jos sinulla on sarjakortti, merkitsemme kortilta käytetyksi kurssikertojen vastaavan määrän rekisteröintisi jälkeen. 

Entä jos en pääse joka kerta?

Kurssien tunteja voi korvata millä tahansa muulla tanssikoulun tunnilla. Jos et pääse, laitathan sähköpostia: reception.hod@gmail.com, niin voit käyttää käyttämättömän tunnin muilla tunneillamme.

Add To Cart