Reggaeton

Reggaeton

0.00

Latinalaisesta Amerikasta lähtöisin oleva reggaetón on tämän hetken kuumimpia tanssityylejä ja se on suosittu tanssityyli musiikkivideoilla ja yökerhoissa.. Tyylissä sekoittuvat jamaikalaiset musiikkivaikutteet reggaesta, dancehallista ja afrosta Latinalaisen Amerikan hiphop-musiikkiin. Lajissa käytetään koko vartaloa, erityisesti rintakehää, keskivartaloa ja lantiota.Tyyli on naisellisen rohkea ja jokainen voi löytää itsestään lattaridiivan tällä superhauskalla tunnilla! Keskiviikkoisin 20-21.

FAQ- Frequently Asked Questions

Mitkä ovat kurssien hinnat?

Twerk ja Reggaeton kursseille ei ole omaa hintaa, vaan niille pääsee normaalisti tanssikoulun sarjakorteilla, kuukausikortilla tai kausikortilla (ei kuitenkaan salsa-sarjakortilla).

Ladies Styling (Salsa & bachata)

Tälle kurssille käy meidän salsa-sarjakortti, kuukausikortti ja kausikortti. 

Onko ilmoittautuminen sitova?

Kyllä, ilmoittautuminen on sitova kaikille asiakkaille. Jos sinulla on sarjakortti, merkitsemme kortilta käytetyksi kurssikertojen vastaavan määrän rekisteröintisi jälkeen. 

Entä jos en pääse joka kerta?

Kurssien tunteja voi korvata millä tahansa muulla tanssikoulun tunnilla. Jos et pääse, laitathan sähköpostia: reception.hod@gmail.com, niin voit käyttää käyttämättömän tunnin muilla tunneillamme.

Ilmoittaudu kursseille

Add To Cart