Twerk

Twerk

0.00

Twerk on Afrikasta lähtöisin oleva alavartalopainotteinen tanssityyli, jossa pyllyllä tehdään erilaisia iskuja, heristyksiä ja pyörityksiä. Twerk on maailmalla kuuluisa tanssityyli, jota nähdään paljon musiikkivideoilla ja tanssiesityksissä. Twerk on seksikäs ja naisia voimaannuttava tanssilaji jota tanssitaan antaumuksella ja pilke silmäkulmassa! Keskiviikkoisin 17-18.

Twerk rantautuu nyt myös House on Dancelle. Twerkin liikekieli keskittyy vahvasti alavartaloon. Kurssilla harjoitellaan twerkin tekniikkaa eli opetellaan poppaamaan, sheikkaamaan ja pyörittämään pakaroita eri tavoin ja eri asennoissa. Erilaisia tekniikoita hyödyntäen tunneilla harjoitellaan myös tanssillisia koreografioita. Tunnit ovat energisiä ja hauskoja, ja ne soveltuvat kaikille lajista kiinnostuneille. Twerkissä on paljon lattiatasolla tehtäviä liikkeitä, joten tunneille suositellaan otettavan mukaan polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet pehmentämään polven kontaktia lattiaan.

FAQ- Frequently Asked Questions

Mitkä ovat kurssien hinnat?

Twerk ja Reggaeton kursseille ei ole omaa hintaa, vaan niille pääsee normaalisti tanssikoulun sarjakorteilla, kuukausikortilla tai kausikortilla (ei kuitenkaan salsa-sarjakortilla).

Ladies Styling (Salsa & bachata)

Tälle kurssille käy meidän salsa-sarjakortti, kuukausikortti ja kausikortti. 

Onko ilmoittautuminen sitova?

Kyllä, ilmoittautuminen on sitova kaikille asiakkaille. Jos sinulla on sarjakortti, merkitsemme kortilta käytetyksi kurssikertojen vastaavan määrän rekisteröintisi jälkeen. 

Entä jos en pääse joka kerta?

Kurssien tunteja voi korvata millä tahansa muulla tanssikoulun tunnilla. Jos et pääse, laitathan sähköpostia: reception.hod@gmail.com, niin voit käyttää käyttämättömän tunnin muilla tunneillamme.

Ilmoittaudu kursseille

Add To Cart