Katariina Siirtonen- Bollywood-tanssi on Vaarallista =D

Tästä riittäisi tarinoita. Nostan esiin muutaman ”tähtihetken”. Erään esityksen kenraaliharjoituksissa onnistuin jollain ihmeen kaupalla raapaisemaan korvalehteeni ison haavan. Sinnikkäänä jatkoin tanssimista. Yllättävän nopeasti sinisen puvun hihasta tuli punainen… Yhdessä esityksessä taas korvakoruni jäi kiinni asuni kainaloon. Tanssin lopputanssin ns. ”pää kainalossa” ja sain niskani kunnolla jumiin. Tapaan sanoa haasteille kyllä. Yhtä esitystä varten lupasin tehdä spagaatin. Vaikka notkea olenkin, tämä oli jo hiukan optimistista, koska en ollut sitä aiemmin tehnyt. Aloin harjoitella. Lähdin toimistotöistä suoraan treeneihin ja jonkun ylimitoitetun itsevarmuuden vallassa ajattelin, että silloinen 36-vuotias voi lämmittelemättä tehdä spagaatin. Lienee tarpeetonta mainita, että ei voinut. Seurasi kipeä venähdys. Lopulta kuitenkin esityksessä tein spagaatin. Vannoin, että ottaisin opikseni. Mutta mitä vielä! Aivan samasta syystä venähdyksiä on sattunut jatkossakin.

Read More
Daniel PaulHouse of Dance
Kati Mikkonen- Suosittelen House of Dancea täydestä sydämestäni ihan kaikille!

Hei! Olen Kati, innokas tanssiharrastaja, perheenäiti ja tuotekehitysinsinööri. Pidän itseäni aika nuorekkaana nelikymppisenä, ja innostun helposti kaikista hauskoista asioista. Mottoni on: ”Kaikkea pitää kokeilla, paitsi kansantanhuja”. No, niitäkin on tullut kokeiltua, joten se siitä.

En ole koskaan ollut mikään tavoitteellinen himourheilija. Mielestäni kaiken tekemisen ja harrastamisen pitää olla hauskaa, ja juuri siksi tanssi sopii minulle kuin nenä päähän. Tanssiessa sitä vain antautuu musiikin ja liikkeen vietäväksi. Kuntoilu ja hiki tulevat siinä sivussa, vähän niin kuin huomaamatta!

Read More