Minna Willman 

Minna.jpg

Synnyin ja kasvoin Cartagenassa afrokolumbialaisen ja karibialaisen musiikin keskellä ja lapsesta asti olin lumoutunut tanssista.

Nuoruudessani tanssista tuli huomaamattani iso osa sosiaalista elämääni ja muutettuani Venäjälle tanssista tuli äärimmäinen intohimoni ja ammattini.Olen vuosien varrella opiskellut intensiivisesti salsan eri tyylilajeja, joista kuitenkin crossbody tyylit ovat minulle rakkaimpia – niitä tanssiessa tunnen olevani kuin kala vedessä. Salsan lisäksi saan loputtomasti energiaa urbaaneista karibialaisista rytmeistä, joista erityisesti Dancehall Reggae on viime vuosien aikana kasvanut suureksi intohimokseni.Olen opettanut Suomessa vuodesta 2008 ja olen nauttinut suuresti mahtavien oppilaitteni opettamisesta.

Opettajana haluan korostaa tanssin ehtymätöntä rikkautta, monipuolisuutta ja musiikin ilmentämistä tanssissa – haluan välittää ihmisille rakkauden tanssiin ja musiikkiin. Toivon, että he löytävät tanssiessa paikan, jossa he voivat kehittää taitojaan ja itsevarmuuttaan ja pääsevät nauttimaan tanssista pakopaikkana jokapäiväisestä elämästä. Tanssiminen on loistava tapa löytää onnellisuus.