Twerk 

Twerk on Afrikasta lähtöisin oleva alavartalopainotteinen tanssityyli, jossa pyllyllä tehdään erilaisia iskuja, heristyksiä ja pyörityksiä. Twerk on maailmalla kuuluisa tanssityyli, jota nähdään paljon musiikkivideoilla ja tanssiesityksissä. Twerk on seksikäs ja naisia voimaannuttava tanssilaji jota tanssitaan antaumuksella ja pilke silmäkulmassa!

Twerk rantautuu nyt myös House on Dancelle. Twerkin liikekieli keskittyy vahvasti alavartaloon. Kurssilla harjoitellaan twerkin tekniikkaa eli opetellaan poppaamaan, sheikkaamaan ja pyörittämään pakaroita eri tavoin ja eri asennoissa. Erilaisia tekniikoita hyödyntäen tunneilla harjoitellaan myös tanssillisia koreografioita. Tunnit ovat energisiä ja hauskoja, ja ne soveltuvat kaikille lajista kiinnostuneille. Twerkissä on paljon lattiatasolla tehtäviä liikkeitä, joten tunneille suositellaan otettavan mukaan polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet pehmentämään polven kontaktia lattiaan.

Iida on pitkän tanssitaustan omaava tamperelainen tanssinopettaja. Iida on twerkannut jo lähes viisi vuotta sekä opettanut lajia pari vuotta. Hän on esiintynyt klubeilla ja festareilla ympäri suomea useamman vuoden ajan.

Twerk Beginners 7 h (7.8. - 18.9) ja Twerk jatkokurssi 7 h (25.9 - 6.11)

Twerk Beginners & Twerk jatkokurssi ovat avoimen tason kursseja ja sopivat kaikille!

Jos et pääse kurssin kaikille kerroille:

Voit korvata kurssikerran käymällä millä tahansa viikkotanssitunnilla koulullamme.

Marras/joulukuun kursseista ilmoitamme myöhemmin!

Ilmoittaudu kurssiin tällä lomakkeella

Nimi *
Nimi
Tunti *