Muutamme uusiin tiloihin

Hyvät asiakkaat!

Muutamme uusiin tiloihin 1.3.2019 alkaen. Uudet tilat sijaitsevat Tammelan PMK-talossa (Erkkilänkatu 11 B 33100 Tampere, samassa talossa mm. Fressi Syke). Kyseessä ovat uudet tilat, jotka suunniteltiin toiveidemme mukaisesti. Tiloissa on mm. iso sali, pukuhuoneet, aulatila, vesipiste, tilavat sosiaalitilat, ja wc:t ja suihku. Tiloissa on myös uusi ilmastointitekniikka ja jäähdytys. Odotamme muuttoa innoissamme ja olemme varmoja, että tulette viihtymään meidän uudessa kotipesässä! Mikäli teillä herää kysymyksiä, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoomme: toimisto@dbdcdance.com, puh. +358105012277. Lämpimästi tervetuloa tanssimaan kanssamme uusiin tiloihimme!

New beautiful studio in Erkkiläankatu 11 B, 2 Kerros

New beautiful studio in Erkkiläankatu 11 B, 2 Kerros

Daniel Paul